Služby

Salzburg Schokolade balí dle požadavků zákazníka do nejrůznějších formátů obalů na poloautomatických linkách – v případě potřeby se také provádí ruční balení, např. u náročných dárkových balení.

Průběh:

  1. sestavení / složení BALENÍ
  2. NAPLNĚNÍ
  3. UZAVŘENÍ
  4. VÁŽENÍ
  5. POTISK - tisk EAN 8, 13, 14, minimální trvanlivost, Lot kód, QR kód, atd.
  6. UMÍSTĚNÍ ETIKETY - etiketovací zařízení Herma umí polepit horní, spodní a boční strany
  7. UMÍSTĚNÍ DO KARTONU A NA PALETU
  8. SKLADOVANÍ V PROSTORU SE ŘÍZENOU TEPLOTOU
  9. ODESLÁNÍ

Jednotlivé kroky jsou realizovány podle druhu obalu ručně nebo strojově.

Co-packing

Konfekce displejů

je nabízena v různých variantách: od stojanů postavených na zem a stolních displejů, přes ¼ chep palety a ½ chep palety až po velké displeje, jsou tak používány všechny formáty. Flexibilní balicí linka umožňuje individuální skladbu.

Display-Konfektion

Poradenství

Salzburg Schokolade nabízí nejen řešení Co-Packing, ale již při vývoji obalu poskytuje zákazníkům poradenství postavené na své zkušenosti. Obal je tak optimalizovaný pro lepšímu nastavení a přizpůsobení stroje a tím zvýšení efektivity. Mohou tak být ideálně využity vlastnosti materiálu pro udržení nákladů na co možná nejnižší úrovni při co nejvyšším potenciálu využití zákazníkem.

Beratung

Projektový management

Profesionální realizace projektu na základě zkušeností získaných v průběhu několika desetiletí působení v cukrovinkovém průmyslu a v oblasti Co-Packing je důležitou součástí služeb.

Projektmanagement